Recensies

Het is altijd fijn om te lezen hoe andere Silva Praktijk ervaren. 

Wat zeggen klanten

Na mijn zwangerschap en zware bevalling had ik een aantal klachten die maar niet over gingen. Rugklachten, darmklachten en nog een paar vage klachten. Via, via kwam ik bij Silva Voetreflex terecht. Ik ben heel tevreden over de behandeling. De klachten werden zeker minder en ik vond het zalig om mijn voeten te laten behandelen. Het is heel bijzonder dat al deze punten in je lichaam te vinden zijn in je voeten. Paula heeft me zeker geholpen om te klachten te verminderen. Ook kan ze Voedingsupplementen en vitamines prima aanbevelen deze helpen ook SUPER!
Marion
5/5
Ik ben heel tevreden over het resultaat van de behandeling van mijn darm problemen. Zonder gebruik van medicijnen, is na een aantal behandelingen mijn stoelgang aanzienlijk en structureel verbeterd.
Yvonne
5/5
Ik had nooit verwacht dat je met reflexzonetherapie zulk direct resultaat kon voelen.
Astrid
5/5
Ich möchte mich Bedanken für die Behandlung in meinem Urlaub in Egmond aan Zee. Meine Verspannungen im Rücken,in der Schulter und die Muskelschmerzen in den Oberschenkeln beim Gehen sind durch ihre Behandlung mit: Reizstrom-Massagen, Schröpfmassagen (Cupping), Akkupunktur wesentlich gebessert worden. Ihre Freundlichkeit und Ihre sympatische Art haben zu meinem Wohlbefinden beigetragen.
Klaus
aus Deutschland
5/5
Paula heeft mij enorm geholpen bij het onder controle houden van mijn eczeem klachten. Ik vond het onprettig om hormoonzalf te gebruiken en wilde er op een natuurlijke manier iets aan doen. Na het behandelen van mijn eczeem klachten heeft Paula mij geholpen met het verkrijgen van meer energie. Heel erg bedankt hiervoor.
Floortje
5/5
Ik kom al zo’n drie jaar als cliënte in de praktijk van Paula Silva, een lief warm zorgzaam mens en heel vakkundig op haar gebied. Erg geïnteresseerd in de mens zelf en altijd bereid mee te denken ivm behandelingen in ziekenhuis gecombineerd met haar behandelingen. Paula heeft door middel van haar behandelingen bij mij met o.a Accupunctuur, Cupping, Voetreflex, Essentiële oliën, massages en nog veel meer, heel veel voor mij kunnen betekenen na mijn borstkanker operaties met ernstige gevolgen door bacteriële ontstekingen. En niet alleen daarvoor is Paula maar zij heeft mij ook erg goed geholpen met mijn pijnbestrijding tegen mijn fibromyalgie, hernia’s, oedeem etc. Kortom bij Paula ben je gewoon in goede handen.
Gerda Romp
5/5