Recensies

Het is altijd fijn om te lezen hoe andere Silva Praktijk ervaren. 

Wat zeggen klanten

Na mijn zwangerschap en zware bevalling had ik een aantal klachten die maar niet over gingen. Rugklachten, darmklachten en nog een paar vage klachten. Via, via kwam ik bij Silva Voetreflex terecht. Ik ben heel tevreden over de behandeling. De klachten werden zeker minder en ik vond het zalig om mijn voeten te laten behandelen. Het is heel bijzonder dat al deze punten in je lichaam te vinden zijn in je voeten. Paula heeft me zeker geholpen om de klachten te verminderen. Ook kan ze Voedingsupplementen en vitamines prima aanbevelen, deze helpen ook SUPER!
Marion
5/5
Ik ben heel tevreden over het resultaat van de behandeling van mijn darm problemen. Zonder gebruik van medicijnen, is na een aantal behandelingen mijn stoelgang aanzienlijk en structureel verbeterd.
Yvonne
5/5
Ik had nooit verwacht dat je met reflexzonetherapie zulk direct resultaat kon voelen.
Astrid
5/5
Ich möchte mich Bedanken für die Behandlung in meinem Urlaub in Egmond aan Zee. Meine Verspannungen im Rücken,in der Schulter und die Muskelschmerzen in den Oberschenkeln beim Gehen sind durch ihre Behandlung mit: Reizstrom-Massagen, Schröpfmassagen (Cupping), Akkupunktur wesentlich gebessert worden. Ihre Freundlichkeit und Ihre sympatische Art haben zu meinem Wohlbefinden beigetragen.
Klaus
aus Deutschland
5/5
Paula heeft mij enorm geholpen bij het onder controle houden van mijn eczeem klachten. Ik vond het onprettig om hormoonzalf te gebruiken en wilde er op een natuurlijke manier iets aan doen. Na het behandelen van mijn eczeem klachten heeft Paula mij geholpen met het verkrijgen van meer energie. Heel erg bedankt hiervoor.
Floortje
5/5
Al weer bijna 5 weken geleden (27/9) ben ik met hardlopen in de duinen op mijn linkerkant gevallen. Resultaat gekneusde ribben en 1 gebroken rib bleek na foto's te hebben gemaakt in het ziekenhuis. Heel pijnlijk. Advies van de arts : neem maar veel pijnstillers om het uit te houden en rust. Zou wel ongeveer 6 weken kunnen duren. Ik ben vrijwel meteen naar Paula gegaan. Ik kwam al bij haar voor o.a. mijn artrose en drukte in mijn hoofd. Paula ging meteen aan de slag met acupunctuur, homeopathische middelen en de Scenar. Na de eerste week kon ik de reguliere pijnmiddelen laten staan en voelde ik meteen resultaat. Ook traumeel (homeopathische pijnstiller) genomen. 4 weken achter elkaar acupunctuur gehad. Ik zeg niet dat het helemaal weg is, maar geen vreselijke pijn, snel soepelheid terug in mijn lichaam en goede nachtrust is het resultaat. De laatste keer heeft ze mijn nek en schouders behandeld met Cupping, omdat daar aardig wat spanning en gevoeligheid zat. Alles is versnel hersteld. Paula werkt met aandacht, vakkundig en met passie. Volgende keer ga ik voor een Aroma touch massage. Verheug me daar al op. Bedankt Paula.
Réneke​
5/5
Ik kom al zo’n drie jaar als cliënte in de praktijk van Paula Silva, een lief warm zorgzaam mens en heel vakkundig op haar gebied. Erg geïnteresseerd in de mens zelf en altijd bereid mee te denken ivm behandelingen in ziekenhuis gecombineerd met haar behandelingen. Paula heeft door middel van haar behandelingen bij mij met o.a Accupunctuur, Cupping, Voetreflex, Essentiële oliën, massages en nog veel meer, heel veel voor mij kunnen betekenen na mijn borstkanker operaties met ernstige gevolgen door bacteriële ontstekingen. En niet alleen daarvoor is Paula maar zij heeft mij ook erg goed geholpen met mijn pijnbestrijding tegen mijn fibromyalgie, hernia’s, oedeem etc. Kortom bij Paula ben je gewoon in goede handen.
Gerda Romp
5/5

Adres: Achterom 1, Egmond aan Zee
Telefoon: 06-1301 4859
Mail: info@silvapraktijk.nl

Voor Google-reviews klik hier